Aktualitātes

Ar š.g. 27.augustu noslēdzoties Itāļu brīvdienām esam atsākuši apkalpošanu regulārajos iknedēļas reisos eksportā un importā no Itālijas, Spānijas, Francijas un Portugāles. 

Tā kā pēdējā gadā kravas tiek sūtītas mazākas apjomos, bet biežāk - klientiem nākas pārmaksāt nelielu sūtījumu piegādēm.  Ņemot vērā šo tendenci, atsākot jauno darba sezonu tiks regulētām cenu aprēķinu kārtība nelielām kārbām un paletēm. Atsevišķos Itālijas reģionos līdz 0,15 CBM, varēsim nodrošināt cenu pat 38 Eur +pvn par sūtījuma piegādi. Arī lielākiem sūtījumiem neļausim pārmaksāt, ja prece būs konsolidējama (savietojama) ar citām treilerī paredzētām kravām noteikti to piedāvāsim izdevīgāko risinājumu neliekot pārmaksāt par brīvo vietu. 

 

TERRA EXPRESS izaicinājums šajā sezonā būs spēt nodrošināt  pakalpojumu klāstu tādā līmenī  lai mūsu varētu apkalpot visos interesējošos transporta virzienos.  Drošība, izdevīgas cenas un individuāli risinājumi būs mūsu prioritātes pārvadājot kravas pārējos mūsu klientiem saistošos transoprta virzienos.  

 

 

 

Par iespējām pārvadājumam ar TERRA EXPRESS, aicinām rakstīt cenas@terraexperss.lv  , vai arī zvanĪt:  26 009 009 

 

Atpakaļ
Mūsu vietnē tiek izmantotas sīkdatnes, lai mēs varētu jums piedāvāt labāku saturu. Izmantojot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai
Aizvērt paziņojumu Uzzināt vairāk